• آخرین اخبار تخصصی صنعت حمل و نقل هوایی و گردشگری ایران
  • سرعت در پیدا کردن قوانین و بخشنامه ها
  • اطمینان از دیدن بخشنامه ها و عدم نگرانی از عدم دریافت بخشنامه توسط رایانامه
  • صرفه جویی در مصرف کاغذ
  • اولین وب سایت تخصصی بخشنامه های هواپیمایی ها در ایران
  • دسترسی همه پرسنل به بخشنامه ها بدون نیاز به ارسال برای تک تک آنها
  • حذف بایگانی دستی بخشنامه ها
  • دیدن بخشنامه هواپیمایی مورد نظر به ترتیب تاریخ
  • جستجو بر اساس موضوع
  • قانون صدور بلیت و جریمه کنسلی و استرداد و تعرفه های نرخی و .....

60 درصد پروازهای عبوری از جنوب ایران به طرف ترکیه و اروپا است

  خبر
 درباره  60 درصد پروازهای عبوری از جنوب ایران به طرف ترکیه و اروپا است

60 درصد پروازهای عبوری از جنوب ایران به طرف ترکیه و اروپا است ...

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به طول راه های هوایی ایران، گفت: هم اکنون طول راه های هوایی ایران به بیش از 21 هزارکیلومتر رسیده است و 60 درصد پروازهای عبوری از آسمان کشور از حاشیه خلیج فارس به طرف ترکیه و اروپا انجام می شود.

«سعید اکبری» در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: اکنون در این مسیر سه راه هوایی تعریف شده است و درصددیم با همکاری شورای امنیت ملی این مسیر هوایی را به چهار راه افزایش دهیم که در این صورت دو راه به صورت رفت و برگشت به سمت اروپا و دو راه به صورت رفت و برگشت به سمت جنوب خواهیم داشت.

مسیر دیگری نیز جنوب خلیج فارس را به شمال کشور متصل می کند تا از طریق کشورهای آسیای میانه به طرف قطب شمال و از آنجا به قاره امریکا ادامه می یابد.

معاون عملیات هوانوردی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران در ادامه با اشاره به دستاوردهای مهم برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) در حوزه فرودگاهی کشور، گفت: در دوران پسا برجام فضای خرید تجهیزات ناوبری هوایی، راداری و کمک ناوبری برای شرکت فرودگاه های کشور فراهم شد.

اکبری با بیان این که شرکت فرودگاه ها درصدد است هرگونه خرید تجهیزات مورد نیاز ناوبری و فرودگاهی مورد نیاز خود را از شرکت های خارجی با انتقال تکنولوژی انجام دهد، گفت: پیش از لغو تحریم ها ما انتخاب زیادی نداشتیم، اما با اجرایی شدن برجام دست ما برای انتخاب شرکت های خارجی باز شده و هدف ما از خریدهای تجهیزات فرودگاهی انتقال دانش و تولید آن در داخل کشور با مشارکت شرکت های دانش بنیان است.

وی افزود: شرکت های ایرانی و فرودگاه ها تحت تاثیر تحریم های ظالمانه به مدت طولانی با مشکلات تهیه تجهیزات و قطعات مورد نیاز مواجه بودند و نتوانستند به صورت مطلوب نیازهای تجهیزاتی خود را در سال های گذشته تهیه کنند.

اکبری تاکید کرد، برای افزایش پروازهای عبوری از آسمان ایران به دنبال ایجاد جذابیت بیشتر برای شرکت های هوایی هستیم تا پروازهای آنها همچنان از آسمان ایران تداوم داشته باشد.

معاون شرکت فرودگاه های و ناوبری هوایی کشور تاکید کرد: ما برای ارتقای امنیت در راه های هوایی به دنبال کاربردی کردن هدایت ماهواره ای پروازهای هوایی هستیم و با برنامه ریزی های مناسب درصددیم تمام نشست و برخاست پروازهای هوایی در فرودگاه های ایران بر اساس کنترل های ماهواره ای انجام شود.

اکبری با بیان اینکه تمام تجهیزات ناوبری هوایی در فرودگاه ها و و هواپیماها باید همگون رشد کنند، گفت: ما می توانستیم زمانی را برای ماهواره ای کردن هدایت هواپیماها در آسمان ایران تعیین و اعلام کنیم، اما با توجه به ناوگان موجود در شرکت های هوایی نمی توان آن را یکباره اجرا کرد، زیرا مشکلاتی به وجود می آورد.

معاون شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران گفت: با توجه به لغو تحریم های ظالمانه، شرکت های ایرانی خرید هواپیماهای جدید را در دستور کار خود قرار داده اند. براساس برنامه ریزی انجام شده، شرکت فرودگاه ها درصدد است تا 5 سال آینده هدایت تمام هواپیماها در آسمان ایران به صورت ماهواره ای انجام شود.

اکبری با بیان اینکه بروز رسانی کنترل پروازهای هوایی در مسیرهای هوایی فرودگاه های امام، مهرآباد، مشهد و اصفهان برای ما اهمیت زیادی دارد، یادآورشد: در این صورت هدایت تمام پروازهای هوایی از آسمان ایران به سهولت انجام خواهد شد.

به گفته این مقام مسئول در شرکت فرودگاه های کشور، بالاترین تکنولوژی های هوایی در هدایت پروازها به صورت ماهواره ای است و ما نیز نباید از این برنامه عقب بمانیم.

به گزارش ایرنا، شرکت فرودگاه ها از نیمه دوم سال 1383 با اصلاح اساسنامه خود از طریق هیات وزیران در قالب شرکت مادر تخصصی فرودگاه های کشور ساماندهی شد و درنیمه دوم سال 1394 با تصویب هیات دولت وتایید شورای نگهبان به شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران تغییر نام یافت. این شرکت دارای امکاناتی چون مرکز مجهز مدیریت و کنترل ترافیک هوایی، 25 ایستگاه ارتباطی کنترل از راه دور هواپیماها با مرکز مدیریت کنترل پروازهای کشور، 54 فرودگاه مسافربری آماده خدمت شامل 20 فرودگاه داخلی،25 فرودگاه مرز هوایی و9 فرودگاه بین المللی با حدود 16 میلیون مترمربع فضای ترمینالی، باند و سطوح پروازی، ساختمانهای مختلف فرودگاهی و حدود 9 میلیون متر مربع معابر، فضای سبز، پارکینگ و سایرفضاهای خدمات به مسافرین است.


منبع:تین نیوز


تاریخ خبر: شنبه 16 بهمن 1395
ساعت: 11:55:13 AM